Dania wytrawne

KETO PASZTECIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

116 kcal; B: 3,8g W: 2,4g T: 10g / jedna sztuka
Składniki:
Kapusta z grzybami (kapusta kiszona, grzyby suszone, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła: liść laurowy, ziele angielskie, sól himalajska, pieprz czarny, erytrol), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z sorgo, skrobia ryżowa, babka płesznik, białko grochowe, mleko sojowe, olej rzepakowy, jogurt sojowy, drożdże, syrop daktylowy, sól himalajska, biały mak
(vegan, bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy, bez orzechów)

KETO RYBA PO GRECKU

 100g = 117 kcal; B: 7,2g W: 3,2g T: 8,4g

Składniki:
Dorsz, jajka, mąka migdałowa, olej rzepakowy, kalarepa, marchew (6%), por, cebula, pomidory, musztarda dijon bez cukru, sok z cytryny, śmietanka, przyprawy: sól himalajska, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, erytrol.
(keto, bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy)

KETO PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

100g = 172 kcal; B: 7g W: 5g T: 13,5g

Składniki:
Kapusta z grzybami (kapusta kiszona, grzyby suszone, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła: liść laurowy, ziele angielskie, sól himalajska, pieprz czarny, erytrol), jajka, guma ksantanowa, mąka migdałowa, skrobia oporna z ziemniaka (błonnik), olej rzepakowy.
(keto, bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy)

KETO KUTIA

459 kcal; B: 17g W: 10g T: 39g

Składniki:
Orzechy arachidowe, mąka kokosowa, skrobia oporna z ziemniaka (błonnik), olej kokosowy, mak, mleko migdałowe, mleczko kokosowe, wanilia, len mielony, agar, skórka pomarańczowa, substancja słodząca: erytrol
(keto, vegan, bez dodatku cukru, bez glutenu, bez laktozy)