385 kcal, B:29 g W: 6.5g T: 27g
Sałata rzymska, pierś z kurczaka wędzona naturalnie (bez konserwantów), pomidorki cherry, cebula czerwona, *parmezan*, bekon [*boczek wędzony (do wyprodukowania 100 g produktu zużyto 100 g mięsa wieprzowego), sól, ocet winny, ekstrakty owoców i przypraw*], sos aioli*
*sos aioli: woda, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, czosnek* (4,3 %), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (3 %), ocet winny biały*, musztarda Dijon* (woda, ocet brandy*, GORCZYCA brązowa*, sól morska), skrobia kukurydziana*, mąka z nasion słonecznika* (1 %), ocet brandy*, sól morska, bulion warzywny* (sól morska, skrobia kukurydziana*, marchew*, SELER*, cebula*, pasternak*, pomidory*, por*, przyprawy* (zawierają SELER*), olej słonecznikowy*), curry*, maranta*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
(keto, bez dodatku cukru, bez glutenu, *bez laktozy*, bez orzechów)
(*bez laktozy* Sery twarde dojrzewające tj. parmezan praktycznie nie zawierają laktozy.)